Szerviz

Gépjárművek, gépjármű flották szervizelése.

Divíziónk szervizeléssel, gépjárművek felújításával, karosszéria munkákkal, festéssel, fényezéssel vállalja egyes járművek, illetve flották szervizelését.

Rövid átfutási idővel  vállaljuk karambolos, illetve elhasználódottság miatt történt állagromlásokat, személy-, és tehergépjárművek javítását. A javítást eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végezzük, de igény esetén – komoly sérüléseknél, totálkár veszélyes autóknál lehet erre igény – utángyártott illetve bontott alkatrészeket is tudunk biztosítani. Üvegtörés, felújítás, újrafényezés stb.

Javítóműhelyünk a legkorszerűbb berendezésekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi az eredeti állapot szakszerű visszaállítását.
Kérje a mi segítségünket, levesszük a gondot az Ön válláról!

 

Beszélj végtelenül!

 

Flottaszolgáltatás keretein belül, mostantól cégek számára elérhetőek, beszélj végtelenül szolgáltatások, fix havidíjjal.

Részletekről, bővebb információ, elérhetőségeinken!

Korábbi 5,- 8,- 10,- 12,-Ft-os percdíjak továbbra is elérhetőek magánszemélyek, és cégek számára is.

Plus Élelmiszer Diszkont kivonulása.

Korábbi Plus Élelmiszer Diszkont Áruház

Korábbi Plus Élelmiszer Diszkont Áruház

 

A Spar 2008 július elsején átvette a Plus hálózatot a dolgozókkal együtt, és növelte a kiszolgáló személyzetet több mint 10000 fővel.

A Spar 205 egységgel működött, beleértve a korábban szintén a Tengelmann Csoport által üzemeltetett Kaiser’s áruházakat.
A Spar Uniós jóváhagyással vehette át a Plus hálózatot, mert így a forgalma túllépi, az Uniós engedélyezés határát.

Megnyitotta Üllőn, második logisztikai bázisát a Spar Magyarország Kft.
Bicskei raktára mellett, amely 35000 négyzetméteres, innen látja el Kelet-Magyarországot, és innen látják el a egységeket baromfi-, gyümölcs-, és a zöldségáruval.

 

Az új logisztikai központ 47000 négyzetméteres, és kb. 600 dolgozót foglalkoztat.
Szükség volt az új raktárközpontra, mert innen látják el a felvásárolt 174 Plus üzletet is.
Ezzel együtt megszűnik  a Plus régi majd 20000 négyzetméteres raktárközpontja a Jászberényi úton.

Az átvett Plus egységeket átalakítják Spar “arculatúra” és tőkehús-, és csemegepult is helyet kap például, a maradék egységek, pedig egy ideig Plus rendszer szerint üzemelnek.

 

 

Újabb benzinkúthálózatok kivonulása.

 

Korábbi JET benzinkút

Korábbi JET benzinkút

Most az ESSO és a JET hálózat vonult ki a magyar piacról. Az ESSO kútjait az AGIP, a JET kutakat pedig a Lukoil vásarolta fel.

Korábban már jó néhány hálózat kivonult, a BP, Aral, Q8, TOTAL. Mostmár annyira betömörültek a megmaradt hálózatok, hogy nem valószínű, hogy mégegy hálózat kivonul, vagy jelentősen átrendeződik a benzinkúthálózat.

Új áruházlánc a piacon.

Megjelent, és 2008 tavaszán megnyitotta első egységeit, az Aldi.
Európa több országában jelen lévő hálózat, németországi gyökerekkel bír, Németország egyik leg gazdagabb embere hozta létre, és azóta működteti üzlethálózatát.
Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek