Szolgáltatások

 

Profit Pont Mentor Kft. Szolgáltatási lista

 

Telefon flottaszolgáltatások

Telefon flotta szolgáltatásokat kínálunk cégek, és magánszemélyek részére. A flotta díjcsomagok lényege, hogy egy flottában egyedi percdíjakon telefonálhat, internetezhet, és SMS-ezhet.
Szolgáltatásaink igénybevételével, 50-70%-os megtakarítást érhet el, a publikus díjcsomagokhoz képest.

Telefon flották előnyeihez tartozik, hogy partnercégeivel, barátaival, családtagokkal, 0,-Ft-os percdíjon beszélhetnek egymás közt, viszont mindenki a saját előfizetéséért felelős. Tehát ha egyik tag, fizetésképtelenné válik, ez a többi tagot nem érinti. A szolgáltató, a retorziókat, csak a késedelembe esett ügyfélnél érvényesíti.

Részletekről érdeklődjön elérhetőségeinken vagy töltse ki az ajánlatkérő/megrendelő űrlapot ide kattintva!

Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

 

Könyvelési szolgáltatás

Könyvelési szolgáltatás, kicsit másként, mint mások.
Szolgáltatási csomagjainkról, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Szolgáltatás különlegességének lényege:
Egyszerű könyvelési csomagoknál is a cél, az elérhetőség! A többi piacon tevékenykedő könyvelési iroda, könyvelést bonyolító cégekkel ellentétben, mi mindig elérhetőek vagyunk az ügyfél számára. Minden ügyfelünk részére rendelünk, egy könyvelőt, és egy kapcsolattartót. A könyvelő, a könyvelésért felel, és maximálisan erre a tevékenységre képes koncentrálni, tehát a munkájában az ügyfelekkel való kapcsolattartás nem zavarja meg. Így annak a kockázata, hogy munkájában hibát vét, radikálisan lecsökken. A kapcsolattartó, pedig maximálisan ügyfeleink igényeinek kielégítésén dolgozik, és munkaidőben mindig elérhető. Külön kérésre, egyéb időben is rendelkezésre tudunk állni!

További kiemelt szolgáltatás, például engedélyek, információk beszerzése, az ügyfél érdekei, és kívánsága szerint.

Könyvelési szolgáltatásról részletesebben, a könyvelés menüpont alatt találhat bővebb információt.

Könyvelési szolgáltatásunk részleteiről, illetve szerződéskötéssel kapcsolatban keressen bennünket elérhetőségeinken.

 

 

Székhelyszolgáltatás

Cégalapításban, székhelyszolgáltatásban állunk rendelkezésére.
Székhelyszolgáltatással egybefüggő szolgáltatások, postai levelek átvétele, APEH illetve NAV ellenőrzés esetén tárgyaló biztosítása. Céges, üzleti tárgyalásokra is tudunk tárgyalóhelyiséget biztosítani, megfelelő bérleti konstrukcióval. Cége ügyintézésében, könyvelésében, állásinterjúztatásban, ügyfélszolgálati szolgáltatással tudjuk segíteni üzleti sikerei elérésében.

Részletekkel kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken

 

 

 

Iroda, raktár bérelhető

Irodára, raktárra, zárt parkolási lehetőségre van szüksége? Budapest belvárosához közel, csendes környéken, irodák, raktárak, telephelyi teherautós, buszos, illetve személyautós parkolóhelyek bérelhetőek. Az irodaház, egy felújított épületben, közös mosdó helyiséget a folyosón biztosítjuk. Postaládát szerelhet fel, székhelyként bejelentheti cégét.

Irodahelyiségek 1540,-Ft/négyzetméter, plusz ÁFA, és irodamérettől függetlenül, a rezsit, és a portaszolgálat díjait, a jelen négyzetméterár tartalmazza. Külön díjat nem kell fizetni A telephelyen portaszolgálat működik, valamint büfé, internet használatának lehetőségei adottak.

A telephelyen belül parkoló kialakított, amely parkolóhelyenként bérelhető. A parkolás, a telephely utcai részén ingyenes. A telephelyen több ital, és kávéautomata is üzemel, a házias büfé mellett.

A telephely tömegközlekedéssel jól megközelíthető, M2 Metró, 1; 1A; 37; 37A villamosok, 80; 80A, 77; 75; troli, 130; 95 busz, Volánbusz pályaudvar, illetve a Keleti Pályaudvar autóval, három percnyire található.

 

Részletekkel kapcsolatban, keressen bennünket elérhetőségeinken.

 

 

Rendszergazda szolgáltatás, informatikai karbantartás, üzemeltetés, szerviz

Rendszergazda szolgáltatásunk keretében, azonnali hibák, működési problémák megoldása, helyszíni szerviz kiszállással, karbantartás, informatikai üzemeltetés szolgáltatásokat biztosítjuk.

Ha nem áll velünk szerződésben, akkor is igénybe veheti szolgáltatásunkat, azonban azonnali megoldást csak akkor tudunk biztosítani, ha díjmentesen egy előszerződéses megállapodással tudunk a várható feladatokról. Ellenkező esetben, Budapesten 36óra, vidéken csak 96 óra alatt tudjuk vállalni a kiszállást. Szerződéskötés elektronikusan történhet, faxon, vagy e-mailen.

A piacon a legolcsóbb megoldással tudunk javítást, helyszíni hibaelhárítást vállalni. Szerződéskötés esetén, kedvezményes áron tudjuk beszerezni számítástechnikai berendezéseket, valamint gondoskodni ezek üzembe helyezéséről, illetve installálásáról. Kedvezményes szoftvervásárlással, konfigurálással, telepítéssel könnyítjük meg cége mindennapjait.

Legyen gondtalan a munkája, dolgozzon úgy, mint a „nagy” cégek. Élő szerződéssel, órákon belül megoldjuk a felmerült problémát. Ha távoli géphasználattal orvosolható a hiba, akár egy órán belül elhárítjuk.

Szolgáltatási árlistánk itt letölthető!
Kulcs-Soft - Ügyviteli szoftverek

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!